2023-01-17

Plassbesparende løsning i lagringssystemer

Lagersystem

Eiendomskostnader er en betydelig del av et selskaps utgifter. I tillegg kommer også driftskostnader som strøm, lys og varme, noe som virkelig har økt den siste tiden. Derfor er det viktig å kunne maksimere lagringskapasiteten og utnytte lagringsplassen best mulig. Teleskopskinner er egnet for å gjøre oppbevaringssystemer mer effektive.

Effektive oppbevaringshyller

For å skape et så effektivt lager som mulig bør du sørge for å velge riktig type innredningsløsninger. Ofte betyr dette også et trygt og ergonomisk miljø for de ansatte . Lagerarbeidet er tungt, men med riktig verktøy kan du unngå belastningsskader. En fleksibel og ergonomisk løsning er hyller med teleskopskinner, som gjør det mye lettere å komme til materialet ved for eksempel plukking. Siden det er teleskopskinner med slaglengder over 2 meter, brukes hele dybden på hyllestativet.

New call-to-action

Automatiserede systemer

Selv i varehus med automatiserte eller halvautomatiske systemer er teleskopskinner en vanlig løsning. Noen ganger er det såkalte skyttelsystemer hvor en skyttel beveger seg horisontalt i gangene for raskt og effektivt å plukke opp, slippe av og flytte last. Disse systemene er ekstremt plasseffektive da hyller kan plasseres tett i tett og det er mulig å bygge svært høyt. En teleskopisk bevegelse skyver enkelt boksen eller lasten på plass i hyllestativet. I noen tilfeller kan det hende at skyttelen må hentes eller slippes i to retninger og til det finnes teleskopskinner med uttrekk i begge retninger.

Plassbesparende oppbevaringsløsninger

Teleskopskinner er også perfekte for arbeidsstasjoner og verktøy- eller materialvogner. Selv med ganske kompakte dimensjoner kan du organisere materialer og annet utstyr på en oversiktlig og lett tilgjengelig måte.

Utdragslådor

Les mer om teleskopskinner:

New call-to-action

Fortell en venn eller kollega: