2023-02-14

Lineære aktuatorer for mer effektiv materialhåndtering

Elektromekaniske aktuatorer er raske og enkle å konfigurere for ulike applikasjoner og designet for å fungere med og passe industrielle servomotorer.

Utmerket for Pick & Place applikasjoner

Lineære aktuatorer brukes mest til enkle bevegelser for å trekke, skyve eller løfte gjenstander. De er perfekte for applikasjoner som krever sikker, presis og kontrollert bevegelse. En av de vanligste bruksområdene for denne typen produkter er Pick & Place-løsninger.

Aktuatorer egner seg også for sorteringsmaskiner og matesystemer. De kan f.eks. brukes sammen med transportbånd for å sortere og transportere komponenter fra lager til montering, eller omvendt fra montering til emballasje. Du kan også bruke dem til raske formatomstillinger når f.eks. merking eller for skrivehoder som enkelt må tilpasses til ulike pakkestørrelser.

New call-to-action

Nøyaktige sykluser og repeterbarhet

Elektromekaniske aktuatorer er generelt dyrere i innkjøp enn tilsvarende hydrauliske eller pneumatiske aktuatorer, men på lang sikt er de både mer effektive og økonomiske. De krever lite vedlikehold, er energieffektive og reduserer risikoen for nedetid. Hydrauliske eller pneumatiske systemer kan være følsomme for endringer i miljøet som påvirker trykkluften eller hydraulikkoljen. Elektriske aktuatorer garanterer presise sykluser og repeterbarhet.

Andre fordeler er elektromekaniske sylinders kompakte format, lave vekt og stillegående drift.

Linjära ställdon

Les mer om elektromekaniske sylindre og aktuatorer:

New call-to-action

Fortell en venn eller kollega: