2024-10-18

En uke med feiring – Rollco 25 år ✨

Rollco employees 2024Rollco ble 25 år, og det ble feiret stort i Helsingborg med kolleger fra både nær og fjern. Uken var fylt med inspirerende møter, fellesskap og festligheter, og vi ser nå frem til enda flere suksessrike år sammen med våre kunder, leverandører og ansatte.

Rollco-familien samlet seg til 25-årsjubileet 

I en uke i september var Rollcos ansatte samlet i Helsingborg for å feire selskapets 25-årsjubileum. Ansatte fra Sverige, Danmark, Finland, Norge og Taiwan deltok, og det var ekstra moro å ønske Romani Components Srl fra Italia velkommen, vårt nyeste medlem av Rollco-gruppen. 

Ukens program var spekket med aktiviteter som kundedag, familiedag, salgsmøter og selvfølgelig stor jubileumsfest. Uken startet med familiedagen da våre ansattes nærmeste fikk en eksklusiv omvisning i våre nye moderne lokaler. Det ble også servert kaffe og det ble en mye verdsatt ettermiddag - en perfekt start på feiringen!  

En inspirerende dag med våre kunder  

Vår svenske salgsorganisasjon arrangerte en kundedag der besøkende fikk sjansen til å feire vårt jubileum med oss, samtidig som de fikk muligheten til å se våre nye lokaler. Produktledelse og teknisk støtte viste frem sine forskjellige avdelinger, og kundene fikk en guidet omvisning i vårt nye verksted. Som prikken over i-en ble det servert en deilig lunsj fra restaurant SMAKs foodtruck. 

DSC01641
Daniel og David forbereder seg til kundearrangementet
Tech_support
Gutta i teknisk støtte, klare til å ta i mot kundene
Mat Rollcos kundevent
Utrolig god kylling i libabrød med aioli, syltede grønnsaker og koriander. Verdt å nevne!

En dag for samarbeid og fremtidsplaner med våre leverandører 

Inspirert av den vellykkede kundedagen, arrangerte også innkjøpsavdelingen senere en leverandørdag. Det var et givende arrangement med godt oppmøte og mange produktive samtaler. Våre leverandører fikk sjansen til å oppleve produksjonen vår på nært hold og se våre nye kontorlokaler. Til slutt ble det bydd på felles kaffe og det ble mange hyggelige diskusjoner. 

Jubileumsfesten: Magi, musikk og fellesskap 🥳🍾🎉 

Uken ble avsluttet på beste måte med stor jubileumsfest i våre nye lokaler. Det ble servert en nydelig grillbuffet og kveldens høydepunkt var magiker David Persson som underholdt med både humor og imponerende triks. Senere tok DJ Tobbe P over og fylte dansegulvet med glade ansatte – en kveld å huske! 

Vi ser tilbake på denne uken med varme og takknemlighet og ser frem til mange flere vellykkede år sammen. Styrket av erkjennelsen av kraften i personlige møter, både med kunder og leverandører så vel som med kolleger fra andre land. Takk til alle som var med på å feire Rollcos 25 år! 

Rollco 25-year anniversary
Rollco 25-year anniversary
Rollco 25-year anniversary
Rollco 25-year anniversary
Rollco 25-year anniversary
Rollco 25-year anniversary

 

Fortell en venn eller kollega: