2021-09-30

Emballasje – en viktig del av leveransen din

Emballage_wellpapp

Når du kjøper lineære løsninger, er det viktig at leveransen når trygt frem. For å beskytte leveransen kreves emballasje som er tilpasset din spesifikke bestilling. Både materiale, utforming og pris er viktige aspekter for leverandøren din å ha i mente ved valg av emballasje. I tillegg bør leverandøren jobbe aktivt for å bruke så miljøvennlig og bærekraftig emballasje som mulig.

Valg av materiale – hva er kravene til bestillingen din?

Avhengig av leveransen din kan det brukes emballasje av forskjellige materialer. Fra et bærekraftperspektiv har bølgepapp flere store fordeler. Materialet har en lav vekt, er enkelt for deg som kunde å resirkulere, og i tillegg kan det være laget av allerede resirkulert materiale. Siden bølgepapp kan brukes til både emballasje og paller, er enkelt å lage en miljøvennlig og komplett løsning. Noen leveranser krever imidlertid sterkere og mer motstandsdyktig emballasje. En stor og tung konstruksjon kan kreve emballasje av tre for å sikre trygg transport. Derfor er det viktig å jobbe med en leverandør som tilpasser materialet til dine spesifikke behov.

Bestill vårt prøvesett

Emballasjens utforming er viktig

I tillegg til at emballasje finnes i forskjellige materialer, er det også tilgjengelig i forskjellige fysiske utforminger. Bølgepappkasser er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å passe perfekt til ordren din. Treemballasje kan også tilpasses ordren. Dette er viktig fra et bærekraftperspektiv, siden det unngår unødvendig transport av luft og overflødig emballasje. En direkte konsekvens av dette er at flere leveranser kan transporteres i samme kjøretøy, noe som reduserer antallet av transporter. I tillegg er det lettere for deg som kunde å håndtere mindre emballasje. Det finnes leverandører som jobber aktivt med utformingen av emballasje, både for å levere bestillingen din trygt og for å bidra til et mer bærekraftig samfunn.

En trygg og bærekraftig levering

Det gagner både deg og miljøet at du som kunde velger en leverandør av lineære applikasjoner som jobber kontinuerlig med å forbedre sine emballasjeløsninger. Å velge et bærekraftig alternativ bør ikke være dyrt eller tungvint. Emballasje som er tilpasset din ordre sikrer både trygg levering, at unødvendig forsendelse unngås samt at materialet er enkelt for deg å håndtere etterpå.

Les om transportbaner

Fortell en venn eller kollega: